Új jelszó kérése
Hírlevél
Látogató számláló
0
9
4
5
9
2
2
Termékajánló
Termék részletek


Helios EHR-R 5/200TR villamos fűtőelem körlégcsatornához, beépített szabályozóval

Helios EHR-R 5/200TR villamos fűtőelem körlégcsatornához, beépített szabályozóval
247 570 Ft
A kényelmes és könnyen szerelhető megoldás mindenhova, ahol a befújt levegő vagy a helyiség hőmérsékletét szabályozni kell. Az EHR-R.. minden helyzetben beépíthető a csővezetékbe. A szerelés egyszerű és helytakarékos.
-Csatlakozó csonk: 200mm

 • Zárt csőfűtőelem, rozsdamentes nemesacélból, alacsony felületi hőmérséklettel. A csőház oldalán a csatlakozó és szabályozó dobozzal horganyzott acéllemez. A szokványos csövekbe tömítőajkas csonkokkal illeszthető. Rendelkezik egy önmagától visszaálló hőfokhatárolóval (kioldási hőmérséklet 50 ° C) és egy manuálisan visszaállítható hőfokhatárolóval (kioldási hőmérséklet 120 ° C).

   

  Hőmérséklet szabályozás

  Konstans befúvott levegő hőmérsékletet egy csatorna léghőmérséklet érzékelő csatlakoztatásával érhetünk el (TFK, tartozék). A kívánt értéket a szabályozódoboz oldalán lévő potenciométerrel állíthatjuk be. Helyiséghőmérséklet szabályozáshoz egy helyiség termosztátot kell csatlakoztatni (TFR, tartozék); a kívánt érték megadható a TFR vagy a potméter segítségével. A tápfeszültség 230 V vagy 400 V amit automatikusan felismer a készülék. Terhelhetőség 16 A Védelem IP 20

  A vezérlő fokozatmentesen, időarányos impulzushossz elven szabályoz. A ki− és bekapcsolási idők aránya a kívánt teljesítmény mértékéhez igazodik. Ezzel az áramszolgáltató által előírt maximális kapcsolás/időtartam érték még nagy kapcsolási teljesítményeknél is betartható.

  Műszaki adatok:
  -Csatlakozó csonk: 200mm
  -Teljesítmény: 5kW/ 12,5A

  Az EHR−R.. TR konstans légbefúvási és helyiséghőmérséklet tartására alkalmas. Gyors hőmérséklet változáskor PI−típusú szabályzó karakterisztika jellemző, míg lassú változásnál egy P szabályzónak felel meg. Egy külső kapcsolóórával az éjszakai fűtés csökkentés is megvalósítható. Biztonsági okokból a légáram felügyelete előírás.

   

  További részleteket (műszaki leírás, rajz, bekötés) itt találhatók.

   

  Helios EHR-R..TR leírása, műszaki rajzok, jellemgörbék


  RENDELÉSRE


Webáruház készítés