Látogató számláló

1
3
6
8
0
6
9

Helios KWL 200 W L Hővisszanyerős központi szellőző

Helios KWL 200 W L Hővisszanyerős központi szellőző
Helios KWL 200 W L Hővisszanyerős központi szellőző

Helios hővisszanyerős szellőztető rendszer,, EC-kivitel, easyControls

Kompakt kialakítású  Helios hővisszanyerős szellőztető rendszer készülék lakások, irodák központi szellőztető rendszeréhez. Szériakivitelben tartalmazza az innovatív easyControls beépített webszerveres vezérlést. A Helios hővisszanyerős szellőztető rendszer magas hatásfokú mű- anyag, vagy páravisszanyerős entalpia hőcserélővel választható. Minden típus energiatakarékos EC-motoros hajtású ventilátorokkal szerelt.

Bővebben
1 586 800 Ft
Részletek

Ház:

Horganyzott acéllemez, fehérre porlakkozott, kettősfalú, körkö- rös 12 mm vastag ásványgyapot hő- és hangszigeteléssel. A Helios szellőztető egyszerűen szerelhető és karbantartható. Minden belső egység a levehető előlapon keresztül szabadon hozzáférhető.

Hőcserélő:

Nagyfelületű kereszt-ellenáramú műanyag hőcserélő, 90% feletti hatásfokkal. n Az „ET“ típusok magas hatásfokú entalpia hőcserélővel szereltek, amely a páratartalom egy részét is visszanyeri.

Ventilátorok:

Két csendes, nagy teljesítmé- nyű, energiatakarékos EC hajtású radiális ventilátor gondoskodik az elhasznált levegő elszívásáról és a frisslevegő befúvásáról. A Helios szellőztető ventilátorai karbantartás mentesek, az időnkénti tisztításhoz egyszerűen kivehetők.

Légvezetés:

Az elszívó, befúvó, kifúvó és frisslevegő csonkok a készülék tetején találhatók, NÁ 125 mmes átmérővel. A légtömör csatlakoztatás érdekében RVBD 125 típusú, külön rendelendő cső- csatlakozó használata javasolt.