Új jelszó kérése
Hírlevél
Látogató számláló
0
9
4
6
5
5
3
Termékajánló
Termék részletek


Helios KWL EC 340 D L Hővisszanyerős központi szellőző

Helios KWL EC 340 D L Hővisszanyerős központi szellőző
1 388 630 Ft

Helios hővisszanyerős szellőztető rendszer, EC-kivitel, easyControls

 

Extrém lapos mennyezeti Helios hővisszanyerős szellőztető rendszer házak, lakások központi elszí- vására/befúvására, passzívházas normatívák szerint tanúsítva. Szériakivitelben tartalmazza az innovatív easyControls beépített webszerveres vezérlést. A Helios hővisszanyerős szellőztető rendszer magas hatásfokú műanyag hőcserélővel és a legmodernebb EC-motoros ventilátorhajtással rendelkezik.

 • Ház:

  Horganyzott acéllemez, a belső és az ajtó fehérre porlakkozva, kettős fallal, 20 mm vastag hő- és hangcsillapító szigeteléssel. Könnyen szerelhető és karbantartható, a belső részek az oldalsó ajtón keresztül hozzáférhetőek. n Hőcserélő Negyfelületű kereszt-ellenáramú műanyag hőcserélő, akár 90% feletti hatásfokkal.

  Ventilátorok:

  Két csendes, nagy teljesítmé- nyű, energiatakarékos EC hajtású radiális ventilátor gondoskodik az elhasznált levegő elszívásáról és a frisslevegő befúvásáról. Karbantartás mentesek, az időnkénti tisztításhoz egyszerűen kivehetők. 

  Légvezetés:

  Az elszívó, befúvó, kifúvó és frisslevegő csonkok a készülék két oldalán találhatók, NÁ 125 mm-es átmérővel. A légtömör csatlakoztatás érdekében RVBD 125 típusú, külön rendelendő csatlakozó használata javasolt.

   

Webáruház készítés