Szaküzletünk

Elérhetősége:

1182 Budapest Királyhágó utca 30.

info@nemesventilatorhaz.hu

Tel:+36-1/705-24-78

+36/70 369-9944

+36/70 381-0366

 

Nyitvatartás:

Hétfőtől-Csütörtökig

8:00-18:00

Pénteken

8:00-17:00

Hol talál meg minket? (kattintson a térképre)

VISSZAHÍVÁS KÉRÉS

Galéria

Bemutatkozás, Munkatársak

Házhozszállítás

ADATKEZELÉSI SZABÁLYZAT

Partnereink

                                                       

 

Látogató számláló

1
3
3
7
7
1
5

FOGYASZTÓBARÁT (GYIK)

Helios RDW 315/4 Radiális tetőventilátor vízszintes kifúvással

Helios RDW 315/4 Radiális tetőventilátor vízszintes kifúvással
Helios RDW 315/4 Radiális tetőventilátor vízszintes kifúvással

RD.. típuscsalád: Vízszintes kifúvású radiális tetőventilátorok elszívásra.

Bővebben
557 200 Ft
Részletek

Kivitel: Robosztus építésű, a korróziónak és az időjárásnak messzemenően ellenáll. Az alaplemez horganyzott acél. Az esővédő sapka és a védőrács horganyzott acéllemez, … 255−400 mm−ig alumínium. … 710 mm névleges méretnél az esővédő sapka üvegszálas poliészter. A nyugodt futás érdekében a motorfelfüggesztés rugalmas. A kialakítás modern, alacsony építésű. A nagy túlfedést biztosító burkolat hatékonyan véd, még csapó eső ellen is. Szívóoldali csatlakozás az alaplemezen, tőanyákkal.

 

Járókerekek: A radiális járókerekek hátrahajló lapátozásúak, anyaguk horganyzott acéllemez. A tervezésnél ügyeltek a jó hatásfokra és a minél nagyobb térfogati teljesítmény elérésére. A motorpaláston rögzített járókerekek a motorral együtt dinamikusan kiegyensúlyozottak.

 

Érintésvédelem: Az RD típusok gyárilag DIN EN 294 szerinti kivitelű kilépőoldali légráccsal vannak felszerelve. Amennyiben a rendszer szívóoldalról nem kínál megfelelő védelmet a tartozék kínálatból választott védőrács jelent megoldást.

 

Közeghőmérsékletek: A megengedett tartomány: −40...+40 ° C. Magasabb hőmérsékletek esetén a termokontaktok leoldanak, ezért ilyen esetben a VD típusokat ajánljuk.

 

Motorvédelem: Valamennyi motor, a robbanásbiztos motorok kivételével, termokontaktos hővédelemmel van felszerelve. Ennek végződései a sorkapocsra ki vannak vezetve. A hatásos védelemhez ezeket a táblázatban megadott motorvédő kapcso− lóval össze kell kötni. A robbanásbiztos gépeknél RD..Ex a tekercselés hőmérsékletének felügyeletét ún. kaltleiter szolgálja. Ennek kivezetése szintén a kapocslécen található és MSA motorvédő készülékre kell kötni.

 

Helios RD Radiális tetőventilátorok leírása