Új jelszó kérése
Hírlevél
Látogató számláló
0
9
4
6
5
5
3
Termékajánló
Termék részletek


Helios RDW 450/4 Radiális tetőventilátor vízszintes kifúvással

Helios RDW 450/4 Radiális tetőventilátor vízszintes kifúvással
649 110 Ft

RD.. típuscsalád: Vízszintes kifúvású radiális tetőventilátorok elszívásra.

 • Kivitel: Robosztus építésű, a korróziónak és az időjárásnak messzemenően ellenáll. Az alaplemez horganyzott acél. Az esővédő sapka és a védőrács horganyzott acéllemez, … 255−400 mm−ig alumínium. … 710 mm névleges méretnél az esővédő sapka üvegszálas poliészter. A nyugodt futás érdekében a motorfelfüggesztés rugalmas. A kialakítás modern, alacsony építésű. A nagy túlfedést biztosító burkolat hatékonyan véd, még csapó eső ellen is. Szívóoldali csatlakozás az alaplemezen, tőanyákkal.

   

  Járókerekek: A radiális járókerekek hátrahajló lapátozásúak, anyaguk horganyzott acéllemez. A tervezésnél ügyeltek a jó hatásfokra és a minél nagyobb térfogati teljesítmény elérésére. A motorpaláston rögzített járókerekek a motorral együtt dinamikusan kiegyensúlyozottak.

   

  Érintésvédelem: Az RD típusok gyárilag DIN EN 294 szerinti kivitelű kilépőoldali légráccsal vannak felszerelve. Amennyiben a rendszer szívóoldalról nem kínál megfelelő védelmet a tartozék kínálatból választott védőrács jelent megoldást.

   

  Közeghőmérsékletek: A megengedett tartomány: −40...+40 ° C. Magasabb hőmérsékletek esetén a termokontaktok leoldanak, ezért ilyen esetben a VD típusokat ajánljuk.

   

  Motorvédelem: Valamennyi motor, a robbanásbiztos motorok kivételével, termokontaktos hővédelemmel van felszerelve. Ennek végződései a sorkapocsra ki vannak vezetve. A hatásos védelemhez ezeket a táblázatban megadott motorvédő kapcso− lóval össze kell kötni. A robbanásbiztos gépeknél RD..Ex a tekercselés hőmérsékletének felügyeletét ún. kaltleiter szolgálja. Ennek kivezetése szintén a kapocslécen található és MSA motorvédő készülékre kell kötni.

   

  Helios RD Radiális tetőventilátorok leírása

   

Webáruház készítés