Látogató számláló

1
3
8
9
8
2
8
CIKKEK

Segítünk munkaruhát választani!

2019.01.29 09:22

Az utóbbi időben több vásárló is kérte tőlünk, hogy ajánljunk megfelelő ár-érték arányú munkaruhát nekik. Ezért tollat ragadtunk, és megírtuk mit ajánljunk.

Munkaruha gyártók közül elsősorban a Portwest nagy kedvencünk. Az ír gyártó több, mint 110 éves múltja megfelelő garancia a minőségi, stílusos mégis kényelmes munkaruhákra. Ruháik és védőfelszereléseik megfelelnek a nemzetközi standardoknak, hiszen közel 130 országban vannak jelen. A vevői elégedettségre kitűnő példa, hogy az ír nagyvállalat folyamatosan növekszik. Emellett a cég vezetése az utóbbi években sorra nyerte a különböző díjakat. Kínálatukban többezer termék szerepel a munkaruházattól a védőfelszereléseken át egészen a munkaeszközökig.

Jó szívvel ajánljuk a Coverguard termékeit is, melyek páratlan felszereltségük miatt igen nagy segítséget nyújtanak munkavégzés közben a legtöbb tevékenységhez. Ilyen extra felszerelés pl.: szerszámzacskó, térdvédő, eltávolítható ujj, megszámlálhatatlanul sok zseb… stb. A márka termékeinek széles választéka megtalálható a TrueTrade munkavédelmi és higiéniai termékeket forgalmazó webáruházban.

Ha munkacipőre lenne szüksége, a Raven lábbeliket ajánljuk. Az eddig is kiváló ár-érték arányú termékcsaládot nemrég teljesen megújította a gyártó. Kedvező árú, mégis tökéletes kényelmet és biztonságot nyújtó divatos cipők, papucsok, szandálok, bakancsok várják leendő tulajdonosaikat. A Raven modellek között megtalálhatók hagyományos biztonsági, gumitalpú, ESD és speciális hegeztő cipők. Energiaelnyelő sarok, lábujjvédő az orrban, antisztatikus talp a legmagasabb csúszásgátlásért, fényvisszaverő szegés a jobb láthatóságért, és több soros varrás a megfelelő tartósságért.

Reméljük, tudtuk segíteni a választásban, a munkaruha hiánya már nem lehet kifogás!