Látogató számláló

1
3
7
5
4
8
5

Vents

Vents

A VENTS egy erőteljes kutatási, fejlesztési és gyártási vállalkozás, amely Európában a legnagyobb, legkorszerűbb gyártóüzemet birtokolja, és gyártja a teljes szellőztetési és légkondicionáló berendezéseket, az egyszerűtől a legbonyolultabb VENTS, Domovent, Plastivent, Aluvent, X-VENT, AirVENTS TM-en keresztül.

A VENTS termékcsalád, több mint 10 000 darabot foglal magában, lakossági és ipari szellőztetésre összpontosítva, amelyet különféle célközönségekre és különböző éghajlati területekre vágnak.

A VENTS gyártóüzemek több mint 60 000 m2-en helyezkednek el. A 16 műhely mindegyikét a nemzetközi szabványoknak megfelelően alakították ki, hogy lefedje a teljes értékű termelési ciklust. A VENTS vállalat több mint 2000 szakemberrel dolgozik. A csapatmunka célja, hogy kész szellőztető termékeket biztosítson, az ötletektől és a tervezéstől kezdve, egészen a kész high-tech termékekig. A VENTS fejlesztési stratégiája az innovációk megvalósításán és a fejlett technológiák klimatikus berendezések alkalmazásán alapul. 

A Vents termékei között ventilátor webáruházunkban megtalálhatók: ipari szellőzőrácsok acél, alumínium és műanyag kivitellel, nagy választékban. A páraérzékelős, mozgásérzékelős darabok ideálisak kis helyiségek szellőztetésére, például wc szagelszívó ventilátornak vagy fürdőszoba szellőző ventilátornak. Ezeket a zajtalan működés és a könnyű beépíthetőség jellemzi, falra és mennyezetre is szerelhetők. Szintén nagy számban elérhetők nálunk kandalló ventilátorok, melyek a meleg levegő kandallóból való kivezetéséhez szükségesek. Ha ablakventilátort keres, akkor is tökéletes választás a Vents gyártmánya. De légbeeresztő vagy fordulatszám szabályozó is található is a Vents termékei között. Csőventilátorokból is számos termék található kínálatunkban: különböző méretben, különböző motorerősséggel, szigeteléssel, zajszínttel, fordulatszámmal.

Böngésszen webáruházunkban a Vents termékek között!