Látogató számláló

1
3
7
5
5
1
3

Rosenberg

Rosenberg

 1981-től a Künzelsau-gaisbach-i székhelyű Rosenberg Ventilatoren GmbH a szabályozható külső forgórészes motorok fejlesztésén, és gyártásán keresztül Európa jelentős központjává fejlődött a szellőztetés és klímaipar területén.

A DIN EN ISO 9001 szerinti tanúsításunk, az RLT minőségi közösségben való tagságunk, és az EUROVENT szerinti tanúsításunk bizonyítják a megalapozott tudásunkat a légtechnikai készülékek gyártása és fejlesztése terén. Valamennyi alkatrészgyártásunk, a motoroktól kezdve a ventilátorokon keresztül a komplett légkezelőgépekig, a beszállítóktól való függetlenséget, és vevőinknél célzott problémamegoldást biztosítanak számunkra.

Világszerte közel 1400 munkatárssal a Rosenberg-csoport egy versenyképes, közepes nagyságú vállalkozás. A Rosenberg-csoport az elmúlt 32 évben Németországon kívül 8 további gyárral, illetve világszerte számtalan kereskedelmi érdekeltséggel egészült ki.

Fő tevékenységük a légkezelőgépek gyártása. A Rosenberg légkezelőgépek gyártásán túlmenően Rosenberg ventilátorok, légfüggönyök forgalmazásával, légtechnikai elemek, ventilátorházak és ventilátor alkatrészek, hőcserélők gyártásával foglalkozunk.