Látogató számláló

1
4
2
2
9
7
6

Helios EHR-R 9/400TR villamos fűtőelem körlégcsatornához, beépített szabályozóval

Helios EHR-R 9/400TR villamos fűtőelem körlégcsatornához, beépített szabályozóval
Helios EHR-R 9/400TR villamos fűtőelem körlégcsatornához, beépített szabályozóval
A kényelmes és könnyen szerelhető megoldás mindenhova, ahol a befújt levegő vagy a helyiség hőmérsékletét szabályozni kell. Az EHR-R.. minden helyzetben beépíthető a csővezetékbe. A szerelés egyszerű és helytakarékos.
-Csatlakozó csonk: 400mm

Bővebben
732 660 Ft
Részletek

Zárt csőfűtőelem, rozsdamentes nemesacélból, alacsony felületi hőmérséklettel. A csőház oldalán a csatlakozó és szabályozó dobozzal horganyzott acéllemez. A szokványos csövekbe tömítőajkas csonkokkal illeszthető. Rendelkezik egy önmagától visszaálló hőfokhatárolóval (kioldási hőmérséklet 50 ° C) és egy manuálisan visszaállítható hőfokhatárolóval (kioldási hőmérséklet 120 ° C).

 

Hőmérséklet szabályozás

Konstans befúvott levegő hőmérsékletet egy csatorna léghőmérséklet érzékelő csatlakoztatásával érhetünk el (TFK, tartozék). A kívánt értéket a szabályozódoboz oldalán lévő potenciométerrel állíthatjuk be. Helyiséghőmérséklet szabályozáshoz egy helyiség termosztátot kell csatlakoztatni (TFR, tartozék); a kívánt érték megadható a TFR vagy a potméter segítségével. A tápfeszültség 230 V vagy 400 V amit automatikusan felismer a készülék. Terhelhetőség 16 A Védelem IP 20

A vezérlő fokozatmentesen, időarányos impulzushossz elven szabályoz. A ki− és bekapcsolási idők aránya a kívánt teljesítmény mértékéhez igazodik. Ezzel az áramszolgáltató által előírt maximális kapcsolás/időtartam érték még nagy kapcsolási teljesítményeknél is betartható.

Műszaki adatok:
-Csatlakozó csonk: 400mm
-Teljesítmény: 9kW/ 13A

Az EHR−R.. TR konstans légbefúvási és helyiséghőmérséklet tartására alkalmas. Gyors hőmérséklet változáskor PI−típusú szabályzó karakterisztika jellemző, míg lassú változásnál egy P szabályzónak felel meg. Egy külső kapcsolóórával az éjszakai fűtés csökkentés is megvalósítható. Biztonsági okokból a légáram felügyelete előírás.

 

További részleteket (műszaki leírás, rajz, bekötés) itt találhatók.

 

Helios EHR-R..TR leírása, műszaki rajzok, jellemgörbék


RENDELÉSRE