Látogató számláló

1
4
2
3
9
1
0

Helios GBW 500/4 T120 GigaBox radiálventilátor, 120°C hőmérsékletig

Helios GBW 500/4 T120 GigaBox radiálventilátor, 120°C hőmérsékletig
Helios GBW 500/4 T120 GigaBox radiálventilátor, 120°C hőmérsékletig
Szennyezett, párás, forró levegő szállítására, akár 120 °C hőmérsékletig.
Légáramon kívül elhelyezkedő motorral.
Bővebben
1 343 900 Ft
Részletek

Egyfázisú, 230 V, 50 Hz, üzemi kondenzátoros motor, védelem IP 54

 

A T120 változat különleges tulajdonságai:

– Szennyezett, forró levegő szállítására kialakítva, akár 120 °C hőmérsékletig. – A motor a légáramon kívül helyezkedik el.

– Hőszigetelt válaszfal a motor és járókerék között, horganyzott acéllemezből, 20mm vastag, nem éghető ásványgyapot betéttel.

– A komplett motor járókerék egység kivehető a rendszer megbontása nélkül.

– A szervizfedél fogantyújával tisztításhoz, karbantartáshoz könnyen levehető.

– szériakivitelben kondenzátumtálcával és lefolyóval. A motor oldalon az esőlefolyó előkészí- téssel (lefolyó külön rendelendő szükség esetén).

 

Motorvédelem: A motor termokontaktos védelemmel ellátott, amely ki van vezetve a kapocslécre, a hatá- sos védelemhez egy motorvé- dő kapcsolóra kell csatlakoztatni (lásd táblázat).

Teljesítményszabályozás: Minden típus szabályozható trafós vezérlővel feszültségcsökkentéssel. A háromfázisú típusok ezen felül Y/▲ -kapcsolással két fokozaton üzemelhetnek megfelelő kapcsolóval vagy M4 készülék segítségé- vel. A teljesítményfokozatok a jelleggörbe mezőből leolvashatók.

Zaj: A jelleggörbe mező felett megadott értékek oktávsávra bontva: – lesugárzott hangteljesítmény, – szívóoldali hangteljesítmény, – nyomóoldali hangteljesítmény. A jelleggörbe mezőben több ponton a szívóoldali hangteljesítményszint értéke található. A típustáblázatban ezen felül a lesugárzott hangnyomásszint 4m-re mért értéke van megadva (szabadtéri terjedés mellett).

 

Helios GigaBoxok leírása